Trevligt besök i Stockholm

19 oktober, 2015 0 By Kenneth

Det var ett tag sedan som jag gjorde ett inlägg, då jag tyvärr har haft väldigt många bollar i luften (för många? :/) och därför inte hunnit med att skriva något, eller lägga upp bilder som jag tagit. Men den tiden har jag nu.

Det började lite spontant då mina kollegor skulle arbeta på Comic Con i helgen, och några av oss bestämde oss för att bila upp till Stockholm för att dels gå dit, men även besöka Flippin’ Burgers (såklart!) – stället med dom godaste burgarna jag har smakat någonsin! (Och jag har smakat en hel del :D).

 

IMG_8962

IMG_8952

Niklas & Peter var bara tvugna att testa Dark Souls III.

IMG_8954

Det här är min stora dröm! Någon gång i livet så skall jag verkligen bygga min alldeles egna R2D2!. Hur fräckt hade det inte varit att ha en sådan ståendes i hemmabio-källarn. :) *drömmer mig bort*
IMG_8956

IMG_8971

På mässan så hade vårt företag även en stor Cosplay-tävllng och bland publiken så hittade jag denna feta Uruk-hai’en.

IMG_8985

IMG_9002

Min tanke var att få testa lite Battlefront när jag ändå var här , men den gubben gick inte. Kön var sjukt lång, så det skippade jag, men det släpps ju inom kort.

IMG_8967

Och till sist men inte minst, så kommer här lite bilder från dom mest underbara burgarna som finns! Åker ni till Stockholm, så vet ni vart ni skall gå för att äta! Det är värt väntan!

IMG_9054

IMG_9056