The Zone – Kamikaze

14 oktober, 2013 0 By Kenneth

Man kan känna det i luften – doften av svett,  blodet som skall rinna och adrenalinet som flödar. Arenan står tom och bara väntar på att släppa in två stycken fighters som skall puckla på varandra. Avicii spelas i högtalarna för att peppa publiken. De andra fotograferna gör sig redo för att fotografera första matchen.Haci Firat Dogan glider in med stort självförtroende och utan tvekan med den bästa t-shirten för kvällen, redo att möta Amin Afsan i första matchen.
Senare under kvällen så är det dags för den enda kvinnliga matchen, där Zarah Dos Santos möter Elina Nilsson från Gladius MMA.
IMG_0896-as-Smart-Object-1

Efter ungefär halvvägs igenom tävlingen så är det dags för Erik Carlsson från Frölunda Kampsport Center att ta sig an Peter Etelian från Frankrike.

IMG_0442-as-Smart-Object-1
IMG_0402-as-Smart-Object-1

Rami Aziz VS. Brian Hooi


Samir Faiddine VS. Binh Son Le


Ylies Djiroun (Evolution Pancrase) VS. Per Franklin (Gladius MMA)
Här ser vi en grymt nöjd Per Franklin som efter en hård kamp förtjänade en vinst! Grattis!

Marco Alunno VS. Zvonimir KraljDamien Lapilus VS. Alexander Prodér
Robin Gidlöv. Som bilderna nedan beskriver så hade matchen knappt börjat innan det var över. Sjukt bra fightat av Robin.Main Event: August Wallén (Gladius MMA) VS. Jean Francois Lenogue (Team Lenogue)
Alexander Gustafsson som bl.a. tävlar i UFC numera, gästar The Zone.

IMG_0250-as-Smart-Object-1

Stort tack till Alicia, Henrik och speciellt ett stort tack till Jesper Gunnarsson, utan dig så hade det inte blivit av. Tack så otroligt mycket!