Efter att ha gjort allt man kan göra i Singapore i princip på en dag, och resten imorgon bitti, så känner vi oss rätt färdiga med vad Singapore har att erbjuda.

Det har tagits mängder med kort på Singapores alla byggnader och miljöer, men orkar inte konvertera ner alla bilder för att ladda upp för tillfället, det kommer upp mer sen när jag kommer hem. Har heller inte överfört dem från kameran än, så det får bli ett senare skede.

Vietnam skall bli kul, vi har lite ställen som vi vill dra till,men är inte helt säkra på allt än så länge, så vi skall googla runt lite för att se vad som är ballt att göra i Vietnam innan vi åker. Det kommer nog dock bli mycket slappande vid stranden och bara njuta av semestern skulle jag tro.

Det har blivit lite väl mycket av allt bärande av packning och tåg hit och bussar dit, så nu blir det nog lite mer njuta istället för att se allt man kan se.

Jag kommer nog inte ha tillgång till internet på ett tag nu , så ni som saknar mig (om några?) så finns jag på mobilen från och till, och kommer få bättre nät när vi väl kommer till thailand. :)

3 thoughts on “Singapore avklarat, Vietnam nästa!

 1. Det gick snabbt att göra Singapore :) Ska bli spännande alla se fotona. Kan tänka mig att det är mäktigt! Glöm inte att du har med dig medicin mot magproblem! Hoppas det hjälper! Kram mamma

 2. Hej Kenneth
  Ja, man skall njuta av semestern också. Trist det med magen, hoppas det går över snabbt.
  Kram farsan

 3. Hej!
  Kul att läsa hur det går för dig. Var rädd om dig och ta det lugnt emellanåt. Jag följer dig på din resa.
  Carina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *