Jag har länge varit på jakt efter ett NES men aldrig fått tummen ur att verkligen gå och köpa ett… förrän idag.

Klockan 10:00 öppnades portarna till retrospelsmässan på medborgarhuset i Gamlestaden. Det första jag möts av när vi kommer in på mässan är spelet Ice Climber till NES som är ett av de spelen jag gillar allra mest. Tillsammans med spelet, så ligger även Donkey Kong och alla andra klassiker uppradat. Fan va den tiden var episk ändå. :)

Fotograf: Kenneth Ros
NES Spel
Fotograf: Kenneth Ros
Ännu mer spel

I nästa rum så är hela rummet fyllt av monitorer av alla dess slag. Här spelas det PONG, Street Fighter, Killer Instinct, Dr. Mario och en massa annat. Riktigt härlig känsla att se att så många fortfarande gillar de äldre konsolerna, och inte bara de nyare.

Fotograf: Kenneth Ros
GOT PONG?!
Fotograf: Kenneth Ros
SEGA

I andra delar av byggnaden fanns det också en stor marknad med försäljning av verkligen allt möjligt! Kontroller, spel, kablar etc till Dreamcast, NES, SNES, Sega Megadrive, Sony Playstation,  Nintendo 64. Det fanns även mössor, nyckelringar, plånböcker med spelmotiv etc. You name it! Det gällde att hålla i pengarna. Det fanns en hel del jag skulle vilja ha i det rummet. :)

Fotograf: Kenneth Ros
Spel till försäljning
Fotograf: Kenneth Ros
Konsoler till salu

Även Pixelninja passade på att besöka mässan en stund, iklädd i en av hennes fantastiska skapelser. Ni kan se mer av hennes kostymer på hennes hemsida på Pixelninja.se

Fotograf: Kenneth Ros
Pixelninja
Fotograf: Kenneth Ros
Pixelninja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *