Resa: Asien

13 november, 2010 5 By Kenneth

Några månader efter jul så är det dags att bege sig till varmare breddgrader, närmaste bestämt Asien. Jag och en god vän Tommy, satte oss ner förra helgen och planerade igenom resan ordentligt, vilka länder vi skulle besöka, vilka länder vi skulle börja med och vilka att ta sist. Det tog en bra tid att få kollat upp allt, men som tur är vet vi nu i alla fall vart vi skall landa, och vart ifrån vi åker hem. Billigast blev att avresa från Göteborg till Kuala Lumpur tydligen (då vi sökte iaf :)) och att resa hem via samma plats (vill jag minnas).

Det skall bli en sjukt kul resa, med mycket bilder tagna och mycket upplevelser. Vi kommer som sagt att börja i Kuala Lumpur, men sedan att gå igenom Malaysia, Vietnam, Thailand, och kanske även fler, men det får tiden utvisa, samt om vi har pengar över. :) Om det är någon som har något bra tips på balla saker man kan hitta på där nere, så skriv gärna. Vi har hittat en hel del att göra där nere som kan bli riktigt kul, men man är ju alltid öppen för förslag! Det kan vara fina platser att fotografera på, ställen som har med fotografering att göra, eller ställen med balla events, eller bara sjukt bra klubbar att besöka.

Under resans gång kommer jag givetvis att slänga upp bilder och lite statusuppdateringar om vad som händer och sker, om det är så att ni är nyfikna.