Regn, regn och mera regn

23 mars, 2011 2 By Kenneth

Langkawi är väldigt vackert, och väldigt billigt (maten kostar från 8kr till 12kr, och om man vill slå på stort så kan det kosta upp mot 40kr), dock så kunde vi ju haft mer tur med vädret just nu känner jag. På ön finns aktiviteter som köra cross i djungeln, rida elefant, köra segway, besöka krokodilfarm, och en massa annat.

Men tråkigt nog så har det regnat kostant sen vi kom. Det öser ner helt otänkbara mängder vatten och det tar aldrig slut. Det börjar vid 11, sen öser det ner resten av dagen och natten. Det är inte i närheten av hur det regnar i Sverige direkt, här regnar det så mycket att det överröstar allt annat. Så de tre senaste dagarna har varit rätt sega, då man inte har kunnat göra så mycket annat än att sitta på rummet, och vänta på att vädret skall bli bättre.

Det allra första jag skall göra så fort det blir bra väder är att köra cross, men första dagen jag var där så kollade jag mest priser och vad som ingick i turen. Andra dagen så regnade det när jag skulle åka, och tredje dagen så var hans mamma sjuk tydligen så han jobbade inte den dagen. Och idag var det stängt, så det går inte så bra just nu, hehe.

Hoppas på lite bättre väder framöver, så skall jag försöka få gjort så mycket som möjligt medans det är fint väder. Vi har ju ändå gott om tid på oss ännu, så det skall nog inte vara några problem.

Det fina med att det är dåligt väder är att man får tid över till att fundera på saker man inte får tid till annars. Som fotoidéer man borde förverkliga, vilken hemmabioreciever som passar mig bäst (Yamaha RX-V767), då jag funderat länge på att införskaffa en, men inte hittat någon som har alla de funktioner jag söker, hur jag vill att framtiden skall se ut etc.

Tur att man har semestrar så man får tänka lite, och inte bara gräva ner sig i jobb. :)

Hoppas ni har det bra i Sverige, men inte allt för bra! :)