Langkawi är väldigt vackert, och väldigt billigt (maten kostar från 8kr till 12kr, och om man vill slå på stort så kan det kosta upp mot 40kr), dock så kunde vi ju haft mer tur med vädret just nu känner jag. På ön finns aktiviteter som köra cross i djungeln, rida elefant, köra segway, besöka krokodilfarm, och en massa annat.

Men tråkigt nog så har det regnat kostant sen vi kom. Det öser ner helt otänkbara mängder vatten och det tar aldrig slut. Det börjar vid 11, sen öser det ner resten av dagen och natten. Det är inte i närheten av hur det regnar i Sverige direkt, här regnar det så mycket att det överröstar allt annat. Så de tre senaste dagarna har varit rätt sega, då man inte har kunnat göra så mycket annat än att sitta på rummet, och vänta på att vädret skall bli bättre.

Det allra första jag skall göra så fort det blir bra väder är att köra cross, men första dagen jag var där så kollade jag mest priser och vad som ingick i turen. Andra dagen så regnade det när jag skulle åka, och tredje dagen så var hans mamma sjuk tydligen så han jobbade inte den dagen. Och idag var det stängt, så det går inte så bra just nu, hehe.

Hoppas på lite bättre väder framöver, så skall jag försöka få gjort så mycket som möjligt medans det är fint väder. Vi har ju ändå gott om tid på oss ännu, så det skall nog inte vara några problem.

Det fina med att det är dåligt väder är att man får tid över till att fundera på saker man inte får tid till annars. Som fotoidéer man borde förverkliga, vilken hemmabioreciever som passar mig bäst (Yamaha RX-V767), då jag funderat länge på att införskaffa en, men inte hittat någon som har alla de funktioner jag söker, hur jag vill att framtiden skall se ut etc.

Tur att man har semestrar så man får tänka lite, och inte bara gräva ner sig i jobb. :)

Hoppas ni har det bra i Sverige, men inte allt för bra! :)

2 thoughts on “Regn, regn och mera regn

  1. Hej min lille gosse! Skönt att du är på benen igen. Du glömde väl av att läsa minca ”10 förmaningar” du fick som kommentar i början av resan. Där står det bl a ”tänk på vad du stoppar i dig och drick mycket (inte sprit)”. Gå tillbaka till ruta ett och uppdatera dig igen! He,he. Nu får ju användning för kortleken i alla fall hör jag. Här har vi inte regn i alla fall! Fina bilder hu har lagt in. Kommer att bli kul när du kommer hem och berättar alla upplevelser (även detaljerna). Efter regn kommer solsken, sägs det!
    Tack för kortet! Det var jättefint! Hoppas nu får bättre tur med vädret framöver, så ni får en fin avslutning på resan. Många varma och goa kramar från din lilla mamma!

  2. Hej min lille grabb.
    Trist det med vädret. Det där med att köra cross låter häftigt, men ta det lungt, kom ihåg vad Sanna råkade ut för. Bilderna är roliga att se, då känns det inte såå långt borta. Hoppas resten av tiden blir bättre med avseende på vädret.
    Kram Rolf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *