På väg mot Singapore

02 mars, 2011 0 By Kenneth

Imorse så var det utcheckning av hotellet vid 12, så vi tog våran packning och begav oss in mot Kuala Lumpur Sentral för att låsa in våra väskor och annat så vi kunde gå omkring i stan under dagen för att senare på kvällen ta natttåget till Singapore. Efter att våran packning var inlåst och i säkert förvar så tog vi det dyra tåget (1RM/2KR) igen in till den stora shoppingmallen. Väl där så tog vi lite frukost på KFC. Och sedan gick loss på alla affärer i huset.

Shoppingmallen är galet mycket större än något jag sett i Sverige. Man skulle kunna beskriva det som femmanhuset fast med 5-7 våningar och varje avdelning har en specifik inriktning så som kläder, mat, nöjen, inredning etc. En av våningarna hade bowlinghall, spelhall, bio och en massa annat. Givetvis var vi ju tvugna att gå på bio för att testa hur det är, men vi hade inga direkt höga förhoppningar då biljetten kostade 10RM vilket motsvarar ungeför 20KR. Blev positivt förvånad till en början när sittplatserna är mycket bättre än i Sverige. Men när filmen väl började så insåg man rätt snabbt att man fått var man betalat för. :) Bilden var oskarp, ljudet försvann från och till, och ljudet ändrades till 2.1 under filmens gång med mera, så det var ingen direkt höjdare , men väl värt 20KR iaf. :D

Efter bion var vi rätt hungriga och gick till ”Food Court” där dem serverade väldigt god mat. Det är nog bland det godaste jag ätit. För 6RM så fick jag en stor skål med ”Chicken Curry Noodles” som var väldigt stark, precis som det skall vara!

Sen gick vi några timmar till och tittade runt på allt från krigsrustningar till Final Fantasy figurer.

Just nu sitter jag på natttåget till Singapore och skriver. Riktigt mysigt i min lilla sovvagn. Dock så har jag blivit lite magsjuk, och deras toalett är inte den bästa jag skådat. För eran skull så kommer jag inte beskriva hur den såg ut. =D

Imorgon när tåget anländer, så skall vi först hitta ett hotell som verkar vettigt och prisvärt, och sedan spendera 4-5 dagar i Singapore, med nattsafari och allt vad dem har att erbjuda. Sedan bär det av mot Vietnam, där det förmodligen kommer bli svårare att få tillgång till internet, så väl där nere, så kommer ni nog inte höra av oss på ett tag är jag rädd.