En tur i djungeln

24 mars, 2011 4 By Kenneth

Idag så var det äntligen kanonväder och 4:e gången gillt så stod jag redo för att ge mig ut i djungeln på cross. Dock så saknades guiden när jag kom till butiken.. Det känns som dem inte tar så allvarligt på tiderna här nere, utan kommer lite är dem känner för det. Men det gjorde inte så mycket, då dem så vänligt erbjöd sig att komma bort till hotellet och säga till mig när guiden hade kommit, som dom så mycket riktigt gjorde.

Sen var det game on!

Sen så hamnade jag i bråk med en av infödingarna till en liten indianby mitt i djungeln, och tvingades att skjuta mig ur djungeln med en pilbåge som jag bytte till mig mot crossen, för att sedan lifta med en kambodjansk krigsfånge som tog mig tillbaks till hotellet. Därav såren på armarna och benen.

Eller… så kan det ha varit ett skrapsår från en gren i skogen, jag låter er läsare avgöra den saken.