Idag så var det äntligen kanonväder och 4:e gången gillt så stod jag redo för att ge mig ut i djungeln på cross. Dock så saknades guiden när jag kom till butiken.. Det känns som dem inte tar så allvarligt på tiderna här nere, utan kommer lite är dem känner för det. Men det gjorde inte så mycket, då dem så vänligt erbjöd sig att komma bort till hotellet och säga till mig när guiden hade kommit, som dom så mycket riktigt gjorde.

Sen var det game on!

Sen så hamnade jag i bråk med en av infödingarna till en liten indianby mitt i djungeln, och tvingades att skjuta mig ur djungeln med en pilbåge som jag bytte till mig mot crossen, för att sedan lifta med en kambodjansk krigsfånge som tog mig tillbaks till hotellet. Därav såren på armarna och benen.

Eller… så kan det ha varit ett skrapsår från en gren i skogen, jag låter er läsare avgöra den saken.

4 thoughts on “En tur i djungeln

 1. Hej Kenneth
  Jag tror mer på det sista. Skönt att att vädret stabiliserat sig. (Kanske det var en markatta som rev dig)Rolf

 2. Min lille gosse har du varit i slagsmål. Och inte kan jag blåsa på såret heller. Aj, aj! Tur att du tog med dig sprit, så du kan tvätta såret. Det ser lite infekterat ut längst ner. Fräcka bilder!
  Kanske är det dax att komma hem snart?
  Mamsingen

 3. Det här skulle Robin gillat. Han kommer att bli avundsjuk. Det är nog ingen idé att skicka honom till djungeln. Han skulle till Skåne i helgen och hade ingen koll vart han och kompisarna skulle. De skulle åka tåg. Vi får se om de hittar hem.
  Du verkar vara med om en hel del äventyr. Vi får väl se i vilket skick du kommer hem i. Hoppas jag känner igen dig!!

  Carina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *