En fullspäckad dag

28 mars, 2011 5 By Kenneth

Igår så blev jag sugen på att köra lite MC, så jag drog iväg tidigt på morgonen för att hyra en. Det kostade 40RM (~80SEK) för 24 timmars uthyrning, och fick en fulltank på köpet. Sen drog jag iväg och cruisade runt på ön i princip hela dagen, och passade också på att besöka de ställen jag hade kvar på ön.

Crododile Farm var en av dessa ställerna. Förutom att dem föder upp krokodiler där så har dem även lite shower där dem visar upp krokodilerna.

En av krokodilerna som var med i showen, var 6 meter lång , och en av de allra farligaste av deras sort. Att döma av reaktionen på krokodilen när dem skvätte lite vatten på honom, så är han rätt så aggressiv. :)

Senare på dagen så blev det dags för det som Tommy har längtat efter ett bra tag, och som jag har oroat mig för ett bra tag; nämnligen the Cable Car. Man åker upp i en liten bur 700 meter ovanför vattenytan på en slags linabana. Väl där uppe var det som väntat, en helt ok utsikt. Inte som Göteborg kanske, men en helt ok ändå, hehe.

Köerna till den var 30 minuter när vi var där, och det är tydligen inte helt ovanligt att det kan bli 1 timmas kö innan man får åka.

Nu de senaste dagarna innan det bär hemåt så skall jag inte göra ett skit. Jag skall på sin höjd ta mig ner och äta någon gång ibland och eventuellt köpa lite onödigt godis för att tröstäta för att jag snart skall hem.

Har ni inte minst 15 grader och solsken när jag kommer hem , så åker jag tillbaks igen. Tänker inte gå omkring och frysa när man knappt har behövt kläder denna tiden i Asien. Fint, då var det löst!