De värsta sortens apor

25 mars, 2011 8 By Kenneth

Idag har jag blivit attackerad av vilda apor, och då jag inte hade något slagträ till hands, så fick det tyvärr bli att hyra en scooter istället och hoppas på att pricka dem med framhjulet.

Planen var från början att gå till Seven Wells Waterfall för att fotografera lite, men då jag halvvägs framme blev attackerad av vilda apor som blockerade vägen, så hade jag inget annat val än att dra mig tillbaks igen. Dessa apor har även attackerat bilen jag åker med till stranden, samt att dem kör sina dagliga razzior på morgonen i våran lilla by där vi bor, där dem plockar mat och annat dem kommer åt.

Det står även flertalet skyltar med texten:
– ”WARNING: THEY WILL STEAL YOUR BELONGINGS” och en fin bild på en apa. :)

Efter några Kickapoos, Twisters och lite M&M så hade jag kommit fram vad jag måste göra, jag kör dit med en scooter istället, och flyttar dem inte på sig… ja då lär dem inte röra på sig alls sen. :)

Så jag drog iväg och hyrde en scooter i 24 timmar för runt 80 svenska kronor, och drog sedan till vattenfallet, och alla andra ställen på ön som man hann med. Bensinen fick man stå för själv, och jag fyllde upp en hel tank för 8 svenska kronor, och jag har nu efter att ha kört en hel dag konstant från klockan 8 till 19, gjort av med halva tanken.

Inte mycket till vattenfall, men antar att det är jättefräckt när det är regnperiod … eller nåt.

Det blev bland annat en resa till Wildlife Park: Bird Paradise där dem hade allt från krokodiler till tvättbjörnar till alla möjliga konstiga äckliga djur.

Efter besöket där så var klockan rätt mycket, så det blev dags att återvända hem för lite mat och förhoppningsvis fotografera en solnedgång, men även denna gången började det regna just då. Men jag har 6 dagar kvar på mig att få en cpsnygg bild på en solnedgång, så det skall nog gå. :)

Ha däää!