Idag har jag blivit attackerad av vilda apor, och då jag inte hade något slagträ till hands, så fick det tyvärr bli att hyra en scooter istället och hoppas på att pricka dem med framhjulet.

Planen var från början att gå till Seven Wells Waterfall för att fotografera lite, men då jag halvvägs framme blev attackerad av vilda apor som blockerade vägen, så hade jag inget annat val än att dra mig tillbaks igen. Dessa apor har även attackerat bilen jag åker med till stranden, samt att dem kör sina dagliga razzior på morgonen i våran lilla by där vi bor, där dem plockar mat och annat dem kommer åt.

Det står även flertalet skyltar med texten:
– ”WARNING: THEY WILL STEAL YOUR BELONGINGS” och en fin bild på en apa. :)

Efter några Kickapoos, Twisters och lite M&M så hade jag kommit fram vad jag måste göra, jag kör dit med en scooter istället, och flyttar dem inte på sig… ja då lär dem inte röra på sig alls sen. :)

Så jag drog iväg och hyrde en scooter i 24 timmar för runt 80 svenska kronor, och drog sedan till vattenfallet, och alla andra ställen på ön som man hann med. Bensinen fick man stå för själv, och jag fyllde upp en hel tank för 8 svenska kronor, och jag har nu efter att ha kört en hel dag konstant från klockan 8 till 19, gjort av med halva tanken.

Inte mycket till vattenfall, men antar att det är jättefräckt när det är regnperiod … eller nåt.

Det blev bland annat en resa till Wildlife Park: Bird Paradise där dem hade allt från krokodiler till tvättbjörnar till alla möjliga konstiga äckliga djur.

Efter besöket där så var klockan rätt mycket, så det blev dags att återvända hem för lite mat och förhoppningsvis fotografera en solnedgång, men även denna gången började det regna just då. Men jag har 6 dagar kvar på mig att få en cpsnygg bild på en solnedgång, så det skall nog gå. :)

Ha däää!

8 thoughts on “De värsta sortens apor

 1. Fina bilder! Och allra mest gillar jag den sista!
  DÄR, skulle jag vilja vara just nu! Du har fått lite sol ser jag! Har du inte tagit några foton på vanliga invånare. Skulle vara kul att se hur de har det. Annars får jag nöja mig aporna, de år ju invånare de med:)
  Kram mamsingen

 2. Var har Tommy tagit vägen? Det var länge sedan jag såg honom. Eller sitter han i baren?

 3. #2
  Jag har blivit för gammal för att fara runt på en skooter, vänstertrafik är dessutom mer än vad jag klarar av att hantera. ;)

 4. Hej Kenneth
  Ja, nu kände jag igen honom på andra bilden, men varför går han på alla fyra, ni får ta det lungt med sprattelvattnet. (Sen får du gärna skicka en bra bild på din kompis också). Ha det så länge.
  Kram Far

 5. Vad har ni på gång nu? Kan vara skönt att ta det lugnt också, tiden som är kvar. Här går vi om en timma in på sommartid. Det är bara sommaren som saknas:)
  Ha det gott i solen! Och sköt om er!
  Ps Mormor hälsar så gott till dig.
  Mamma

 6. Hej! Fina bilder. I natt gick vi över till sommartid och idag snöar det för fullt!!!! Vi blev lurade på våren. Igår satt vi ute och fikade för första gången. Det var lite kyligt, men solen lyste från en klarblå himmel. Men det var igår. Suck, suck!

  Carina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *