Canon EOS 7D!

29 mars, 2010 0 By Kenneth

Nu har jag bestämt mig för vilken kamera det blir! Det blir en Canon EOS 7D!

Imorgon skall jag besöka en fotoaffär för att inspektera kameran lite noggrannare. Än så länge har jag bara tittat på specifikationerna för kamerahuset, och det verkar väldigt lovande, men den skall ju också kännas rätt i handen och liknade.

Drömmen vore ju att ha ett helt rum ägnat för fotografering där jag har en hel fotostudio att arbeta i. Framöver blir det väl att investera i några softboxar med blixtar så att man kan ta lite bättre kort , än med vanliga lampor och någon enstaka extern blixt. Något liknande som det här kanske ?

Och för er som är intresserade av min kamera så tycker jag ni borde lägga ett bud på den på tradera, ni får en bra kamera med alla tillbehör man behöver för alla typer av foton, objektiv för makro, porträtt , landskap och även filter för IR fotografering, och extern blixt för mjukare och bättre ljus vid inomhus fotografering.

http://www.tradera.com/Nikon-D80-3-objektiv-batterigrepp-sb600-ext-blixt-m-m-auktion_340231_110062606